Παραφράζοντας τη λαϊκή ρήση «όταν οι άνθρωποι σχεδιάζουν, ο Θεός γελάει…», στην ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Σέλτικ στη Γλασκώβη (2-1), είδαμε ότι, όταν ο θεός της μπάλας (Λιονέλ Μέσι) σχεδιάζει τον τρόπο με τον οποίο θα πανηγυρίσει, οι… Σκωτσέζοι γελούν!

Ο Αργεντινός μπορεί να είχε κάνει προετοιμασίες αφιέρωσης στον νεογέννητο γιο του με την περίφημη πιπίλα, αλλά οι «καθολικοί» δεν του επέτρεψαν να τη βγάλει από την κάλτσα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γκολ του Μέσι στην εκπνοή του αγώνα δεν είναι από αυτά που… πανηγυρίζονται και για αυτόν τον λόγο ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα δεν το χάρηκε βάζοντας απλώς το δάκτυλό του στο στόμα. Όπως κάνουν τα μωρά…

Ο Αργεντινός επιθετικός ανέφερε πως το γκολ του ήταν άχρηστο. «Το γκολ μου δεν χρησίμευσε σε τίποτα. Υπάρχουν ακόμα πολλά ματς για να του αφιερώσω περισσότερα γκολ.

Εκείνοι έφτασαν στην περιοχή μία φορά και μας έβαλαν δύο γκολ. Στο τέλος είχαμε την μπάλα, αλλά δεν έμπαινε μέσα. Δημιουργούσαμε συνέχεια ευκαιρίες, αλλά δεν μπορούσαμε να βάλουμε γκολ. Εκείνοι είναι ψηλότεροι από εμάς και γι’ αυτό δεχθήκαμε γκολ από κόρνερ. Προσπαθήσαμε, όμως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκείνοι δεν είχαν πρόβλημα να παίξουν αμυντικά και να περιμένουν κάποιο φάουλ ή μία αντεπίθεση. Θέλαμε να κερδίσουμε, για να είμαστε ήρεμοι, αλλά είμαστε ακόμα καλά, επειδή συνεχίζουμε να είμαστε πρώτοι» είπε ο Λιονέλ Μέσι.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης