Για τον ημιτελικό του φετινού Final-4 της Ευρωλίγκας μίλησε ο Μίλος Τεόντοσιτς. Ο Σέρβος γκαρντ τόνισε ότι αν ήταν στο χέρι του δε θα διάλεγε τον Ολυμπιακό για αντίπαλο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Το ματς με τον Ολυμπιακό θα είναι ξεχωριστό για μένα. Πέρασα τέσσερα υπέροχα χρόνια σε αυτή την ομάδα και μετά τον περσινό τελικό ο Ολυμπιακός απέκτησε ακόμη μεγαλύτερη δυναμική. Αν ήταν στο χέρι μου, δεν θα ήθελα αντιμετωπίσω καθόλου τον Ολυμπιακό στο Final Four, ούτε στον τελικό ούτε στον ημιτελικό», είπε αρχικά ο Μίλος Τεόντοσιτς, μιλώντας σε ρωσική ιστοσελίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Ολυμπιακό εόπε: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει αλλάξει πολύ σε σχέση με πέρυσι. Λίγοι μόνο παίκτες δεν είχαν λάβει μέρος στο περσινό Final Four. Λείπει μεν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, αλλά είναι σαφές πως η φιλοσοφία της ομάδας παραμένει ίδια. Πολλά εξαρτώνται από τον Σπανούλη. Στην επίθεση όλες οι ιδέες έρχονται από αυτόν. Αλλά πρέπει να προσέξουμε και άλλους παίκτες, όπως ο Πρίντεζης, ο Χάινς και ο Λο».

Τέλος, αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ΤΣΣΚΑ: «Έχουμε πολύ χρόνο για να προετοιμαστούμε για το Final Four. Θα φτάσουμε στο ματς με τον Ολυμπιακό σε καλή φόρμα. Θα προτιμούσα πάντως να έχουμε ένα παραπάνω ματς στα πόδια μας μέχρι τότε. Το παιχνίδι με τη Χίμκι δεν ήταν αρκετό, αλλά δεν πειράζει».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης