Η τύχη γύρισε την πλάτη στον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο Τσόρι Ντομίνγκες στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA. Ο άσος των Πειραιωτών τόνισε επίσης ότι ο Ντε Χέα με τις αποκρούσεις του κράτησε την ομάδα του «ζωντανή».

«Η διαφορά ήταν ότι η Γιουνάιτεντ ήταν καλύτερη από εμάς και διεκδίκησε τις πιθανότητές της για πρόκριση. Η απόκρουση του Ντε Χέα ήταν μια σημαντική στιγμή, αφού τους κράτησε στο παιχνίδι. Ως ομάδα, και ως παίκτες, πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι και να ξέρετε ότι κάναμε ό, τι καλύτερο μπορούσαμε, προσπαθήσαμε και σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα για όλους μας», ανέφερε αρχικά ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι δύσκολο να βρούμε λέξεις για να παρηγορήσει ο ένας τον άλλο, καθώς αυτό είναι ένα αποτέλεσμα που δεν το περιμέναμε. Είχαμε ένα προβάδισμα και είχαμε πίστη σε αυτό. Δυστυχώς όμως, δεν ήταν η μέρα μας. Θέλαμε να μπούμε μέσα και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας επέτρεπε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Είχαμε τους φιλάθλους μας μαζί μας. Πολλοί άνθρωποι μας ακολούθησαν εδώ. Κάναμε ό, τι μπορούσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να τους δώσουμε τη χαρά για να το γιορτάσουν».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης