Ο Γκάνι Λαουάλ και ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησαν για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Γαλατάσαραϊ και τόνισαν ότι δεν πρόκειται να υποτιμήσουν τους Τούρκους, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης.

«Η Γαλατάσαραϊ είναι καλή ομάδα. Μπορεί να μην έχουν ελπίδες πρόκρισης, αλλά δεν τους υποτιμάμε. Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με σοβαρότητα, το τεχνικό τιμ μάς αναλύει τι κάνουν καλά και τι όχι και πάμε για τη νίκη. Στους αντιπάλους μας αρέσει να τρέχουν και η βαθμολογική θέση που έχουν ίσως να τους αδικεί. Εμείς θέλουμε να τους βγάλουμε εκτός αγώνα γρήγορα, να μην τους δώσουμε δικαίωμα στην ελπίδα ότι θα μας νικήσουν. Είμαστε καλύτερη ομάδα από αυτές που είναι πίσω μας και θέλουμε να είμαστε υγιείς και να βρούμε έναν καλό ρυθμό εν όψει των αγώνων του επόμενου μήνα», δήλωσε ο σέντερ του Παναθηναϊκού, ενώ ο Έλληνας γκαρντ σχολίασε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το παιχνίδι είναι εύκολο στα χαρτιά και μόνο. Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Σίγουρα η Γαλατάσαραϊ είναι κάπως αποδυναμωμένη, αλλά έχουμε δει ότι στο γήπεδό τους είναι δυνατοί. Πρέπει να μπούμε δυναμικά από το πρώτο λεπτό και να μην θεωρήσουμε εύκολο το παιχνίδι επειδή η Γαλατάσαραϊ δεν έχει στόχο. Εμείς θα πάμε να παίξουμε δυνατά για να δείξουμε εξ αρχής πως εμείς θα πάρουμε τη νίκη. Στόχος μας είναι να περάσουμε στα προημιτελικά και να αντιμετωπίσουμε μετά με όποιον αντίπαλο μάς αναλογεί. Το ότι είμαστε τώρα όλοι καλά είναι μια ευλογία. Έχουμε περισσότερες λύσεις και μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης