Ο Παναθηναϊκός με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ πήρε το εισιτήριο για τους τελικούς της Α1 μπάσκετ των Ανδρών, ωστόσο για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, όπως επισήμανε ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα πρέπει να ανεβάσει επίπεδο στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό.

«Ολοκληρώθηκε η φάση των ημιτελικών και περάσαμε στους τελικούς, εκπληρώνοντας το στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή της σεζόν. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα με καλό προπονητή και παίζει οργανωμένο μπάσκετ. Ξέρει που πρέπει να χτυπήσει και είχε καλή επιθετική και αμυντική λειτουργία» είπε ο Διαμαντίδης για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και πρόσθεσε αναφερόμενος στην ομάδα του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είχαμε δύσκολο έργο και θα πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοσή μας και στην άμυνα και στην επίθεση. Εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, χωρίς ακρότητες και θα δούμε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Πρέπει να βελτιωθούμε στους τελικούς και δεν πρέπει να έχουμε το μυαλό μας στο πλεονέκτημα της έδρας.

Φυσικά και είναι καλό αυτό αλλά θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα σε όλους τους τομείς για να τα καταφέρουμε. Θεωρώ ότι σε τέτοια παιχνίδια με ομάδες όπως ο Ολυμπιακός πρέπει να αποδεικνύεις στην πράξη τη θέλησή σου. Οι διαφορές των ομάδων δεν είναι μεγάλες καθώς διαθέτουν έμπειρους παίκτες. Όπως και να έχει πρέπει να παίξουμε καλύτερα και θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης