Στη Football League θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Εθνικός Γαζώρου, καθώς η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή εκδίκασε υπέρ του την υπόθεση της καταγγελίας του Τύρναβου για το μεταξύ τους παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα  ο σύλλογος του Τυρνάβου είχε καταφύγει στην αρμόδια αρχή καταγγέλλοντας επίθεση στο πούλμαν της πριν το μεταξύ τους παιχνίδι που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μελών της αποστολής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τέλει οι φιλοξενούμενοι δεν κατέβηκαν στο παιχνίδι, ωστόσο η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League 2 αποφάσισε ότι δεν υπήρχε υπαιτιότητα από την πλευρά του Εθνικού.

Έτσι κατοχύρωσε το ματς υπέρ του με σκορ 3-0 και η ομάδα του Γαζώρου ανέβηκε ως πρωταθλήτρια (σ.σ έφτασε τους 43 βαθμούς με την νίκη) στην Football League.

Μετά τη δικαίωση του Εθνικού, στα μπαράζ ανόδου θα αναμετρηθούν η Νίκη Βόλου και ο Οικονόμος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει τα εξής:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ- FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ συνεκδίκαζει τις καταγγελίες των ομάδων ΤΑΠ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ και ΠΑΕ ΤΙΡΝΑΒΟΣ.
Απορρίπτει ότι κρίθηκε απορριπτέο.

Κατακυρώνει τον μη διεξαχθέντα αγώνα με τέρματα 3-0 υπέρ της ανυπαίτιας ομάδας ΤΑΠ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΤΙΡΝΑΒΟΣ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ (μη τέλεση αγώνα την 20-5-2012)».

* Μετά από αυτή την απόφαση ο Εθνικός Γαζώρου ως πρωταθλητής ανεβαίνει απευθείας στη Β’ Εθνική με 43 βαθμούς και στα μπαράζ της ανόδου πάνε η Νίκη Βόλου (40) και Οικονόμος (39).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης