Συνέντευξη Τύπου με τίτλο: «Όλη η αλήθεια για το γήπεδο», θα παραχωρήσει από την Αίγλη Ζαππείου στις 12:00 ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όπως έχει προγραμματιστεί από την περασμένη εβδομάδα και θα μιλήσει για το «φλέγον» θέμα της «Αγια-Σοφιάς».

Ο κόσμος της ΑΕΚ θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει live τα όσα θα λέει ο ιδιοκτήτης της ομάδας τους, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης θα αναφερθεί στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το πρότζεκτ και την καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί στην ψήφιση του νομοσχεδίου, ενώ υπάρχει η αισιοδοξία ότι αυτή θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Το μήνυμα που θα θελήσει να περάσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι ότι «το γήπεδο θα γίνει».

Θα μιλήσει επίσης για τη στάση ορισμένων ανθρώπων του πολιτικού χώρου, ενώ ερωτηματικό παραμένει αν θα αναφερθεί συγκεκριμένα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τις κινήσεις που έχουν κάνει, αλλά και αυτές του Δημάρχου της Νέας Φιλαδέλφειας, Άρη Βασιλόπουλου. Επίσης, σημαντικό χρόνο θα αφιερώσει, μιλώντας για τις ενστάσεις που υπάρχουν λόγω του Άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης