Αναχωρεί την Πέμπτη για τη Βουδαπέστη η Εθνική ομάδα Εφήβων του πόλο, η οποία θα λάβει μέρος στο 5ο διεθνές τουρνουά που διεξάγεται το τριήμερο 29 με 31 Μαΐου.

Η ομάδα των Δημήτρη Κραβαρίτη και Γιάννη Φράγκου θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο, τη Σερβία, την Ιταλία και την Ουγγαρία, στο πλέον κρίσιμο τελευταίο τεστ, πριν από τη συμμετοχή της στους 1ους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού, τον Ιούνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Κραβαρίτη, Γιάννης Φράγκος μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για τη σημαντική για τους διεθνείς μας διοργάνωση: «Βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο προετοιμασίας, ενόψει Μπακού. Θα αντιμετωπίσουμε πολύ δυνατές ομάδες στο τουρνουά της Ουγγαρίας, οι οποίες αναμένεται να είναι και οι πρωταγωνίστριες στο Μπακού. Έχουμε δουλέψει σκληρά όλο το προηγούμενο διάστημα αλλά και σε όλη την βασική προετοιμασία μας όλες αυτές τις μέρες. Πολλά από τα παιδιά παραμέλησαν τις εξετάσεις τους, για να αφιερωθούν στο πρόγραμμα που ακολουθούμε. Είμαστε αισιόδοξοι, γνωρίζουμε την δική μας αξία, αλλά και των αντιπάλων. Θέλουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και βλέπουμε το τουρνουά ως μια καλή ευκαιρία να δούμε σε τι αγωνιστική κατάσταση βρισκόμαστε, μέσα από ένα δυνατό τεστ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης