Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Καλησπέρα σας… Οι επαναληπτικοί των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και τα παιχνίδια του αγγλικού Λιγκ Καπ δεσπόζουν στο σημερινό κουπόνι του ΟΠΑΠ και από τις συγκεκριμένες διοργανώσεις προέρχονται οι δύο άσοι που έχουμε επιλέξει για την Τρίτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Σέλτικ στον πρώτο της αγώνα με τη Μάριμπορ στη Σλοβενία εμφανίστηκε βελτιωμένη σε σχέση με το συνονθύλευμα που παρουσίασε απέναντι στη Λέγκια.

Οι «καθολικοί» απέσπασαν ισοπαλία με 1-1 σκορ από την έδρα της αντιπάλου τους και στον σημερινό επαναληπτικό στη Σκωτία, έχοντας και τη συμπαράσταση του κοινού τους, προβλέπουμε ότι θα πάρουν τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση για τους χρυσοφόρους ομίλους.

Σίγουρα η Σέλτικ δεν έχει την ποιότητα των περασμένων ετών ωστόσο διαθέτει βαριά φανέλα, γεγονός που παίζει πολλές φορές ρόλο σε τέτοια παιχνίδια. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δεύτερο μας παιχνίδι, όπως προαναφέραμε προέρχεται από το αγγλικό Λιγκ Καπ. Μολονότι γνωρίζουμε ότι σε αυτές της διοργανώσεις τα φαβορί καταποντίζονται θα εμπιστευτούμε τη Γουέστ Χαμ, η οποία έχει δείξει καλά δείγματα γραφής στη νέα Πρέμιερ Λιγκ.

Τα «σφυριά» αντιμετωπίζουν στο Λονδίνο τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου και είτε εύκολα είτε δύσκολα το συγκρότημα του Αλαρντάις θα πάριε τη νίκη.

ΔΥΑΔΑ…

114. ΣΕΛΤΙΚ-ΜΑΡΙΜΠΟΡ 1 (1.45)
115. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. 1 (1.45)

Για σχόλια ή παρατηρήσεις στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης