Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Καλησπέρα σας… Με μία τριάδα θα πορευτούμε σήμερα, έχοντας βέβαια ήδη στο πίσω μέρος του μυαλού μας το κουπόνι που έρχεται και αναμένεται να είναι απολαυστικό, καθώς περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ και του Europa League.

Το πρώτο σημείο που έχουμε επιλέξει είναι το διπλό της Ρόζενμποργκ στην έδρα της Μπόντο Γκλιμτ. Το συγκρότημα του Χάνσεν έχει πολύ καλή παράδοση στη συγκεκριμένη έδρα,  όπου μετράει 14 νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα η ομάδα του Τρονχάιμ προέρχεται από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και με τη ψυχολογία να βρίσκεται πλέον στα… ύψη φρονούμε ότι μπορεί να πάρει το τρίποντο στο σημερινό ματς.

Συνεχίζουμε με το διπλό της Λανς, η οποία φιλοξενείται στην έδρα της Σατορού. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται βαθμούς για τη σωτηρία τους, ωστόσο η ομάδα του Κομπουαρέ έχει την πείρα, ώστε να αποδράσει με τη νίκη, προκειμένου να κάνουν ακόμη ένα βήμα για την απευθείας άνοδο στο Σαμπιονά.

Οι σημερινές μας επιλογές θα ολοκληρωθούν με μία ισοπαλία. Πιο συγκεκριμένα, η Μάλαγα και η Βιγιαρεάλ αρκούνται με τον βαθμό της ισοπαλίας, η πρώτη για τη σωτηρία τους και η δεύτερη για την έξοδο στην Ευρώπη και ως εκ τούτου ενδεχομένως να μη ρισκάρουν και να συμβιβαστούν με το «Χ».

ΤΡΙΑΔΑ…

354. MΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ-ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ 2 (2.20)
359. ΣΑΤΟΡΟΥ-ΛΑΝΣ 2 (2.35)
362. ΜΑΛΑΓΑ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Χ (3.35)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΑΠΟΔΟΣΗ: 17.3

Για σχόλια ή παρατηρήσεις, στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης