Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Καλησπέρα σας… Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ και η αποψινή, καθώς θα διεξαχθεί η δεύτερη δόση των πρώτων αγώνων από τα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τα σημερινά ματς έχουμε επιλέξει δύο σημεία με μεγάλα ποσοστά.  Ξεκινάμε με το διπλό της Ζενίτ.

Η πρωταθλήτρια Ρωσίας δοκιμάζεται απόψε στο Βέλγιο απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης, που κατάφερε να επικρατήσει στη Λεωφόρο του Παναθηναϊκού, κλέβοντας από τους πράσινους το πολυπόθητο εισιτήριο για τα πλέι οφ.

Το συγκρότημα του Βίλας Μπόας έχει το απόλυτο στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του ρωσικού πρωταθλήματος, δείχνοντας σε πολύ καλή κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπερέχει σε ποιότητα των δευτεραθλητών Βελγίου, που μετά την επιτυχία επί του «τριφυλλιού» συνετρίβη με 5-2 από τη Μουσκρόν, και φρονούμε ότι μπορεί να βάλει τις βάσεις της πρόκρισης από το πρώτο ματς, παίρνοντας τη νίκη απόψε.

Το δεύτερο ματς που έχουμε επιλέξει από τα ματς των πλέι οφ είναι αυτό ανάμεσα στη Λιλ και την Πόρτο. Οι «λιλουά» έχουν αποκλειστεί δύο φορές στο παρελθόν από πορτογαλικές ομάδες και θα προσπαθήσουν να μην τριτώσει το… κακό.

Η ομάδα του Σαμπιονά αγνοεί τη νίκη στο σπίτι της σε ευρωπαϊκό επίπεδο επί τέσσερα ματς, ενώ στην αντίπερα όχθη και οι «δράκοι» στις τελευταίες πέντε εξορμήσεις τους στην Ευρώπη μετρούν τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα.

Το ματς στο «Πιέρ Μορουά» μοιάζει ισορροπημένο και είναι αρκετά πιθανό να μην αναδείξει νικητή.

ΔΥΑΔΑ…

163. ΛΙΛ-ΠΟΡΤΟ Χ (3.20)
166. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ-ΖΕΝΙΤ 2 (1.90)

Για σχόλια ή παρατηρήσεις στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης