Την παρθενική του νίκη στο νέο πρωτάθλημα πέτυχε την Κυριακή ο Πανιώνιος και μάλιστα αγωνιζόμενος από το 62′ με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Αργυρόπουλου.

Η ομάδα του Ουζουνίδη απέδρασε με το «τρίποντο» από το Καυτανζόγλειο, επικρατώντας με 1-0 του Ηρακλή στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League. Το γκολ που έκρινε το ματς το σημείωσε ο Μπακασέτας στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρώτο 20λεπτο του πρώτου ημιχρόνου το ματς δεν είχε καμιά συγκίνηση για τους φιλάθλους. Στη συνέχεια ο Ηρακλής ανέβασε την απόδοση του και είχε δύο καλές ευκαιρίες για ν’ ανοίξει το σκορ.

Η πρωτη ήταν στο 36′, όταν μετά από σέντρα του Σαραμαντά από τα αριστερά, ο Τσιλιανίδης πετάχθηκε στην περιοχή, αλλά η κεφαλιά του έφυγε ελάχιστα άουτ. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 42ο λεπτό ο Τσιλιανίδης έκανε γύρισμα, ο Σαραμαντάς έπιασε το σουτ μέσα στην περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Παπαδόπουλου.

Αυτό που δεν κατάφερε η ομάδα της Θεσσαλονίκης, το πέτυχε ο Πανιώνιος στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία του. Συγκεκριμένα στο τρίτο λεπτό τον καθυστερήσεων, ο Μπουμάλ έστρωσε στον Μπακασέτα και αυτός με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Χουάντερσον, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς, πιέζοντας για την ισοφάριση, ενώ ο Πανιώνιος οπισθοχώρησε και προσπαθούσε ν’ απειλήσει με ξαφνικές αντεπιθέσεις. Η πίεση των γηπεδούχων εντάθηκε το τελευταίο ημίωρο, καθώς ο Πανιώνιος έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής στο 62ο λεπτό του Αργυρόπουλο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η πίεση του «γηραιού» πάντως δεν είχε αποτέλεσμα, καθώς ο Πανιώνιος οχυρώθηκε στην άμυνα για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Στο 80′ πάντως η ομαδα της Θεσσαλονίκης έχασε σπουδαία ευκαιρία, όταν ο Μπουλούτ πλάσαρε άσχημα πάνω στον Παπαδόπουλο.


Κίτρινες:
Ιντζόγλου, Τσιλιανίδης, Περόνε – Μπακασέτας, Κόρμπος

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος):
Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Στάμου, Ιντζόγλου (65′ Μπουλούτ), Λάζαρ (24′ λ.τ Πουρτουλίδης), Τσιλιανίδης, Κυριακίδης, Ρομάνο (46′ Χαντί), Περόνε.

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης)
: Παπαδόπουλος Ν., Οικονόμου, Μπουμάλ, Αργυρόπουλος, Χατζηισάϊας, Μασούρας (79′ Μητρόπουλος), Κόρμπος, Ανσαριφάντ (57′ Καραμάνος), Ρισβάνης, Σιώπης, Μπακασέτας (68′ Βλάχος).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης