Οι ενοχλήσεις του Νίκου Σπυρόπουλου, αλλά και του Διαμαντή Χούχουμη δημιούργησαν έναν σημαντικό πονοκέφαλο για τον Φαμπρίτσιο Γκανζάλες για την κυριακάτικη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν έχει άλλο αριστερό μπακ και γι’ αυτό δοκίμασε τον Τάσο Λαγό, ενώ έχει στα υπ’ όψιν και τον Στέργο Μαρίνο!

Ο Φάμπρι κατά τη διάρκεια του προγράμματος έδινε συνεχώς οδηγίες και διέκοψε ουκ ολίγες φορές την προπόνηση για να κάνει παρατηρήσεις με χαρακτηριστικότερη αυτή στον Κουίνσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ισπανός ζητούσε συνεχώς αλληλοκαλύψεις και «σφικτή» αμυντική συμπεριφορά, ενώ αναφερόμενος προς στον Γκανέζο μεσοεπιθετικό του είπε: «Δεν μαρκάρεις! Γιατί; Θα μαρκάρεις συνέχεια και θα βοηθάς το μπακ. Κάντο, τώρα»!

Όσο για την ενδεκάδα που προσανατολίζεται να παρατάξει στα Γιάννενα σύμφωνα με όσα δοκίμασε, αυτή θα απαρτίζεται, με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, τον Σεϊταρίδη δεξιά, τους Πίντο και Βελάσκες κέντρικο δίδυμο και τον Λαγό στα αριστερά.

Αμυντικά χαφ θα είναι οι Σο και Βιτόλο, αριστερά θ’ αγωνιστεί ο Κουίνσι, δεξιά ο Μαυρίας και πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Τοτσέ, ο Σισοκό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης