Η τρίτη στροφή του πρωταθλήματος της Football League φέρνει την ΑΕΚ αντιμέτωπη με τα Χανιά (18:00, Otesport 1), σε μία δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση για την Ένωση. Ο Τραϊανός Δέλλας αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στο Νίκο Γεωργέα, ο οποίος είχε σκοράρει στην Κρήτη στην τελευταία νίκη της Ένωσης στη νησί σε επαγγελματικό επίπεδο (σ.σ.: Εργοτέλης – ΑΕΚ 2-3, 27 Φεβρουαρίου 2011).

Ο Ανέστης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα παίξουν οι Πεταυράκης, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος και Μπακάκης. Οι Κορδέρο και Γεωργέας θα είναι τα αμυντικά χαφ, ενώ μπροστά τους θα κινούνται οι Μάνταλος, Πλατέλλας και Μπαρμπόσα. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Αραβίδης, που αποβλήθηκε στην πρεμιέρα και δεν έπαιξε με τον Απόλλωνα Σμύρνης, τη 2η αγωνιστική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άξιο αναφοράς για το σημερινό αγώνα είναι το γεγονός ότι στο ΑΟ Χανιά αγωνίζεται ο γιος του Στέλιου Μανωλά, που ονομάζεται όπως και ο αμυντικός της Ρόμα, Κώστας.

Στις 16:00 για την 3η αγωνιστική του Βόρειου ομίλου της Football League ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετωπίζει τον Απόλλων 1926 (Otesport 4).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης