Ο Πλατανιάς με τον Ατρόμητο θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στα «Περιβόλια» (19:30, Novasports1), σε παιχνίδι για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League, που είναι η πρώτη του δεύτερου γύρου.

Το κλίμα στην ομάδα του Περιστερίου είναι βαρύ, λόγω των τελευταίων αποτελεσμάτων και ο Ρικάρντο Σα Πίντο βρίσκεται σε δεινή θέση. Από την μεριά του ο Πλατανιάς έχει κρατήσει το αήττητο σε τέσσερις αγώνες και θέλει να διευρύνει το εντός έδρας σερί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα παιχνίδια της Τετάρτης ο ΠΑΟΚ με ανατροπή και με παίκτη λιγότερο επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-1 της Καλλονής, ενώ ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον Λεβαδειακό.

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας προηγήθηκε 2-0, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού η ομάδα της Ηπείρου ισοφάρισε σε 2-2. Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός επικράτησε 3-1 του ΟΦΗ, ενώ ισόπαλο με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε το ματς ανάμεσα στην Ξάνθη και την Βέροια. Στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός νίκησε 1-0 την Κέρκυρα.

Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Πανιώνιο αναβλήθηκε, ενώ το ματς Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός κατοχυρώθηκε με 3-0 άνευ αγώνα στους Πειραιώτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 18η αγωνιστική

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου
Εργοτέλης-Πανιώνιος (Αναβλήθηκε)
Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός 0-3 (άνευ αγώνα)
Πανθρακικός-Κέρκυρα 1-0
Skoda Ξάνθη-Βέροια 2-2
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα 2-2
Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 1-0
Παναιτωλικός-ΟΦΗ 3-1
Καλλονή-ΠΑΟΚ 1-2

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2015

19:30 Πλατανιάς-Ατρόμητος (Novasports1)

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης