Με στόχο την πρώτη της νίκη μετά από έντεκα παιχνίδια η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βόρειο Ιρλανδία για την 9η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2016 (21:45, ΕΡΤ1, OTE Sport 1).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει αποκλειστεί από την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και βρίσκεται στην τελευταία θέση του πέμπτου ομίλου με τρεις βαθμούς μετά από οκτώ παιχνίδια! Η τελευταία νίκη της Ελλάδας ήταν στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, όταν είχε επικρατήσει της Ακτής Ελεφαντοστού με 2-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κώστας Τσάνας αναμένεται να τοποθετήσει τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τους Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μόρα και Χολέμπας. Αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Τζιόλη, ο οποίος θα παίρνει βοήθειες από τους Σάμαρη και τον Κονέ. Επιθετικό και δημιουργικό ρόλο θα έχουν οι Φορτούνης, Καρέλης και στην κορυφή θα ξεκινήσει ο Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Βελλίδης, Βύντρα, Σταφυλίδης, Τζανετόπουλος, Κίτσιου, Πέλκας, Ταχτσίδης, Μάνταλος και Αραβίδης.

Για τους Βορειοϊρλανδούς ο Μάικλ Ο’ Νιλ θα παρατάξει σύστημα 4-1-4-1. Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να παίξουν οι Μακ Γκόβερν, Χιουζ, Μπρουντ, Μακ Όλεϊ, Κάτσκαρτ, Μακ Νερ, Ντάλας, Ντέιβις, Νόργουντ, Κόρι Έβανς και Μαγκένις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Κάρολ, Μάνους, Φέργκουσον, Χόντσον, Μακ Κουρτ, Ράιαν Μακ Λάφλιν, Μακ Γκιν, Γουόρντ, Μακ Κέι, Γκριγκ, Μπόις.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης