Ο Ουίλιαμ Κόλεμαν της Καβάλας αναδείχθηκε MVP της 17ης αγωνιστικής στην Α1 μπάσκετ και στις δηλώσεις του τόνισε ότι το βραβείο ανήκει σε όλη την ομάδα, η οποία κατάφερε να φτάσει στη νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών.

«Το ότι βγήκα MVP της αγωνιστικής για μένα είναι κάτι πολύ σημαντικό, αλλά θα πρέπει να τονίσω πως αυτό το βραβείο δεν ανήκει μόνο σε μένα, αλλά σε όλη την ομάδα: παίκτες, προπονητές, γυμναστές, φροντιστές, κόσμος, όλους. Δουλέψαμε σκληρά ως ομάδα, παίξαμε άμυνα, πήραμε ριμπάουντ, τρέξαμε και στο τέλος δικαιωθήκαμε. Ο Γκρέγκορ Άρμπετ, για παράδειγμα, κράτησε χαμηλά τα ποσοστά του ΜακΚόλουμ, ο οποίος είναι ένας καταπληκτικός παίκτης. Ο Ντέιβιντ Ταϊρού αμέσως μπήκε στην ομάδα, στις ελάχιστες μέρες που ήταν μαζί μας, και έδωσε λύσεις. Ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς μοίρασε απίστευτες πάσες και γενικά όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους» ανέφερε αρχικά ο Κόλεμαν και κατέληξε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νομίζω πως στην Καβάλα βρήκαμε τα κομμάτια που μας έλειπαν, ώστε να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε και να σώσουμε την ομάδα. Τέλος, στέλνω την αγάπη μου στον φανταστικό κόσμο της Καβάλας, που δείχνει την αγάπη του σε κάθε ματς στην Καλαμίτσα. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να σώσουμε την ομάδα».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης