Η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων πιστεύει πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα καταφέρει να προκριθεί στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, αφήνοντας εκτός συνέχειας τη Γερμανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ψήφος των Ελλήνων έρχεται να απαντήσει σε έρευνα που διενήργησε η εφημερίδα «Bild» προ ημερών. Οι Γερμανοί, σε ποσοστό 92%, δήλωσαν ότι η «νάσιοναλμανσαφτ» δεν θα συναντήσει προβλήματα απέναντι στην αρμάδα του Φερνάντο Σάντος και οι Έλληνες από τη μεριά τους, μέσω της zougla.gr, έδωσαν τη δική τους απάντηση.

Σας ρωτήσαμε ποιος, κατά τη γνώμη σας, θα είναι ο νικητής στο προημιτελικό του Euro 2012 ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γερμανία και όλοι σας απαντήσατε με ένα στόμα και μια φωνή: «Εθνική Ελλάδας Γεια Σου!».

Από τους 4.437 που έλαβαν μέρος στη διαδικτυακή μας ψηφοφορία, η οποία διεξήχθη από τη Δευτέρα 18 Ιουνίου έως την Πέμπτη 21 Ιουνίου, το 86% (3.834) επέλεξε τη γαλανόλευκη ως νικήτρια, ενώ μόλις το 14% (603) ακολούθησε τη λογική και δήλωσε ότι η Γερμανία θα δικαιολογήσει την ανωτερότητά της και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στα ημιτελικά του Euro 2012.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Έλληνες έδειξαν την αγάπη τους στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο έχει δύσκολη αποστολή! Πάντως, σε περίπτωση που οι διεθνείς μας πιστέψουν και μετουσιώσουν σε πραγματικότητα το θαύμα της πρόκρισης, θα προκαλέσουν για άλλη μια φορά αναστάτωση στα λιμνάζοντα ποδοσφαιρικά ύδατα της Ηπείρου μας, ενώ ταυτόχρονα οι προηγμένοι ποδοσφαιρικά Γερμανοί θα υποστούν απανωτά εγκεφαλικά!

Η «μάχη» ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γερμανία στην προημιτελική φάση του Euro έχει «κλέψει» την παράσταση και η ποδοσφαιρική Ευρώπη περιμένει το παιχνίδι, το οποίο χαρακτηρίζεται ειδικών συνθηκών, λόγω των σχέσεων των δύο χωρών σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο.

Ειδικότερα στη Γερμανία, ο Τύπος δεν σταματά να «χτυπά» και να λοιδορεί τους Έλληνες, θεωρώντας πως με αυτόν τον τρόπο θα λυγίσει τους ποδοσφαιριστές μας και θα τους ρίξει το ηθικό. Φαίνεται πως ακόμα δεν έμαθαν ότι, όταν ο Έλληνας πεισμώνει, θεριεύει σαν… λιοντάρι.

Όλα θα αποδειχθούν την Παρασκευή το βράδυ στις 21.45, στο Γκντανσκ της Πολωνίας. Ευχή όλων μας είναι στο τέλος να πανηγυρίζουμε εμείς, φωνάζοντας το: «έτσι περνάνε αυτοί που σας χρωστάνε».

Eπιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης