Με μία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου για τους αγώνες με Λιχτενστάιν και Λετονία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

Ο Φερνάντο Σάντος στο πρόγραμμα της Τρίτης φανέρωσε τα πλάνα του, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Παρασκευής (σ.σ.: κόντρα στο Λιχτενστάιν).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε ότι σκοπεύει να παρατάξει τη «γαλανόλευκη» με σύστημα 4-3-3, με τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Καρνέζης, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Τοροσίδη (δεξί μπακ), Χολέμπας (αριστερό μπακ), Σιόβα και Παπασταθόπουλο (κεντρικό δίδυμο).

Στην μεσαία γραμμή, η τριάδα θα είναι οι Κατσουράνης, Μανιάτης Ταχτσίδης και στην επίθεση οι Χριστοδουλόπουλος (αριστερά), Κονέ (δεξιά) και Μήτρογλου (κορυφή).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την προπόνηση της Τρίτης απουσίασε μόνο Γιώργος Σαμαράς ο οποίος έχει υποστεί πλήξη στα μεγάλα δάχτυλα του ποδιού και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή.

Το πρόγραμμα άρχισε για τους διεθνείς μας με τρέξιμο και με ασκήσεις, με τον Καραγκούνη να κάνει αποφόρτιση. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε δίτερμα με τον άσο της Φούλαμ να παίρνει κανονικά μέρος σε αυτό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης