Τους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των Νέων για τις δύο εκτός έδρας φιλικές αναμετρήσεις με την αντίστοιχη της Φινλανδίας στις 5 (ώρα 17:00) και 7 Σεπτεμβρίου (ώρα 13:00) στο Ελσίνκι, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Βασίλης Τζαλακώστας.

Οι «εκλεκτοί» του νέου ομοσπονδιακού προπονητή των Νέων είναι οι: Κωνσταντίνος Κότσαρης (Παναθηναϊκός), Μιχαήλ Ηλιάδης (Ολυμπιακός), Σπυρίδων Παπασπύρος (Ατρόμητος Αθ.), Εμμανουήλ Σαλιάκας (Ολυμπιακός), Γιώργος Κυριακόπουλος (Αστέρας Τρίπολης), Κωνσταντίνος Οικονόμου (MTK Βουδαπέστης), Μάριος Τζανουλίνος (Παναθηναϊκός), Νικόλαος Βασαίτης (ΠΑΟΚ), Αντώνης Βατουσιάδης (Ολυμπιακός), Κωνσταντίνος Τσιμίκας (Ολυμπιακός), Αναστάσιος Δώνης (Γιουβέντους), Παναγιώτης Δεληγιαννίδης (ΠΑΟΚ), Ιωάννης Τσολακίδης (ΠΑΟΚ), Αλμπέρτος Ρούσσος (Γιουβέντους), Στυλιανός Πόζογλου (ΠΑΟΚ), Ζήσης Καραχάλιος (ΠΑΟΚ), Βασίλειος Μηλιώτης (Αστέρας Τρίπολης), Βασίλειος Φασίδης (Ξάνθη), Ευθύμιος Κουλούρης (ΠΑΟΚ) και Νικόλαος Βέργος (Ολυμπιακός).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δηλώσεις του στο epo.gr ο Τζαλακώστας ανέφερε: «Είναι μεγάλη τιμή για κάθε προπονητή να κάθεται στον πάγκο της Εθνικής Ομάδας και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά τους παίκτες και να αρχίσουμε να δουλεύουμε μαζί.

Θα επιδιώξω να φτιάξω με τους συνεργάτες μου μια ομάδα που θα παίζει σωστό ποδόσφαιρο και θα παίρνει τα αποτελέσματα που θέλουμε. Το έργο θα είναι δύσκολο, καθώς έως τα τελικά του Ιουλίου, που θα γίνουν στη χώρα μας, θα δίνουμε μόνο φιλικούς αγώνες, αλλά το θετικό είναι ότι θα έχουμε τον χρόνο για να δοκιμάσουμε αρκετά παιδιά και να φτάσουμε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης