Στην τελική ευθεία μπήκε από τη Δευτέρα η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων για τον αγώνα με τη Γαλλία, που θα είναι ο τελευταίος των δύο ομάδων στον 3ο όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015, που φιλοξενείται στη Βουλγαρία.

Μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με τη Ρωσία (2-2) και τη χθεσινή νίκη με τη Σκωτία (1-0), το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα χρειάζεται ένα βαθμό στο παιχνίδι με τους «τρικολόρ» για να προκριθεί στα προημιτελικά, ενώ με νίκη θα είναι πρώτο στον όμιλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ελληνική ομάδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών λόγω καρτών, ενώ το κλίμα είναι εξαιρετικό μετά τις καλές εμφανίσεις των νεαρών διεθνών, που συνοδεύτηκαν από ανάλογα αποτελέσματα.

«Προετοιμαζόμαστε αγωνιστικά και ψυχολογικά για ένα σπουδαίο ματς με αντίπαλο μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Έχουμε τα δυνατά μας σημεία και θα επιδιώξουμε να εκμεταλλευθούμε τις αδυναμίες των Γάλλων. Θέλουμε πολύ την πρόκριση και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε» δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας ο Στάθης Λάμπρου.

Ο Νίκος Καραμήτος, από την πλευρά του, εκτιμά ότι «είμαστε κοντά στο στόχο της πρόκρισης, όμως για να τα καταφέρουμε οφείλουμε να πιάσουμε εξαιρετική απόδοση. Η Γαλλία είναι μια σπουδαία ομάδα, γεμάτη ταλέντο. Πιστεύω ότι το πάθος και το καθαρό μυαλό θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για την έκβαση του ματς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με τις διασταυρώσεις στην επόμενη φάση, η πρώτη ομάδα του ομίλου της Εθνικής (3ος) θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον δεύτερο από το 4ο γκρουπ και ο δεύτερος με τον πρώτο. Αυτή τη στιγμή στον 4ο όμιλο η Αγγλία έχει 4 βαθμούς, η Ιταλία 3, η Ολλανδία 2 και η Ιρλανδία 1.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης