Χωρίς νικητή με 1-1 σκορ έληξε η αναμέτρηση, με την οποία έπεσε τη Δευτέρα η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Παναιτωλικός άντεξε στην πίεση του Ατρόμητου στο β’ ημίχρονο της ματς στο Περιστέρι, κι έτσι έφυγε με τον βαθμό από το… σπίτι των «κυανόλευκων», διευρύνοντας το αήττητο σερί του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το συγκρότημα του Παράσχου πήρε προβάδισμα με τέρμα του Παπαδόπουλου στο 36′, ωστόσο πέντε λεπτά αργότερα ο Καμαρά στο 41′ ισοφάρισε σε 1-1, «πληγώνοντας» την πρώην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο κινητικοί στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ωστόσο η υπεροχή τους ήταν φλύαρη, καθώς δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις στα καρέ του Ράφαελ.

Όλα αυτά πάντως μέχρι το 36ο λεπτό, όταν οι Περιστεριώτες κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα μα σκόρερ τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, μετά από σέντρα του Ουμπίντες ο επιθετικός του Ατρομήτου έπιασε καρφωτή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ανάγκασε τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του.

Η απάντηση της ομάδας του Αγρινίου πάντως ήταν άμεση, καθώς στο 41ο λεπτό ο Καμαρά από πολύ πλάγια θέση πλάσαρε τον Σηφάκη και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Παράσχου ανέβασε στροφές και πήρε τα «ηνία» απέναντι στο συγκρότημα του Παράσχου που έδωσε χώρο στο «αστέρι», προτιμώντας να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις.

Πάντως παρά την πίεσή τους οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να φτάσουν στο πολυπόθητο γκολ, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Καραγκούνη, ο οποίος, έπειτα από γύρισμα του Καραμάνου και αδυναμία του Ναπολεόνι να μπει στην φάση, δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία.

Ατρόμητος (Παράσχος): Σηφάκης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μπρίτο (69′ Καραγκούνης), Ούμπιδες (87′ Καραμάνος), Δημούτσος (69′ Πίτου Γκαρσία), Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος

Παναιτωλικός (Χάβος):
Μπρακάλι, Γκάλο, Κούσας, Μπικέ, Μελισσάς, Τζούνιορ (75′ Μπελόν), Γοδόι, Σφακιανάκης (80′ Καλογέρης), Μπακάκης, Θεοδωρίδης (71′ Ιωάννου), Καμαρά

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης