Πανευτυχής για τη μεταγραφή του στη Γουέστ Μπρομ εμφανίστηκε στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης των «μπάγκις» ο Γιώργος Σαμαράς χαρακτηρίζοντας εύκολη την απόφαση του να υπογράψει στον σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ.

«Νιώθω πολύ καλά. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι ευγενικοί και νιώθω σαν να είμαι σε ένα οικογενειακό κλαμπ. Ήταν μια εύκολη απόφαση να έρθω εδώ. Είχα μιλήσει και με τον προπονητή, είναι Σκωτσέζος, οπότε μιλούσαμε την ίδια γλώσσα», δήλωσε αρχικά ο «Σάμι» και συμπλήρωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πιστεύω ότι είναι μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου και είμαι έτοιμος γι’ αυτή. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να τα πάει καλά στην Πρέμιερ Λιγκ, είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και είμαι πολύ περήφανος για μένα που παίζω εδώ. Θα προσπαθήσω μαζί με τους συμπαίκτες μου να είμαστε ανταγωνιστική απέναντι στους καλύτερους και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ελπίζουμε όλοι να έχουμε μια καλή σεζόν».

Μιλώντας για το προηγούμενο πέρασμά του από την Πρέμιερ Λιγκ, ο 29χρονος διεθνής σημείωσε: «Είμαι πιο ώριμος τώρα και παίζω καλύτερο ποδόσφαιρο απ’ όταν ήμουν νεότερος. Πέρασα επτά όμορφες σεζόν με τη Σέλτικ και κρατάω όλες τις καλές στιγμές. Τώρα είναι ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου και ανυπομονώ γι’ αυτό. Σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής θες να γίνεσαι ολοένα και καλύτερος και πιστεύω πως έχω αλλάξει από τότε που ήμουν 22, όπως ο καθένας σ’ αυτή τη δουλειά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης