Με δύο γκολ πριν ολοκληρωθεί το πρώτο τέταρτο του αγώνα ο ΠΑΣ Γιάννινα αιφνιδίασε τον Ολυμπιακό και τελικά επικράτησε με 2-0, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Οι σκόρερ των Ηπειρωτών ήταν οι Μιχαήλ (1’) και Βίλα (14’). Για τον Ολυμπιακό βασικοί έπαιξαν οι Σάλιακας και Βούρος.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΣ πέτυχε το πρώτο χρονικά γκολ της 33ης αγωνιστικής. Στην πρώτη φάση του αγώνα, στο πρώτο λεπτό, ο Μιχαήλ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ μετά από εκτέλεση κόρνερ. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί στο και συγκεκριμένα στο 14ο λεπτό, ο ΠΑΣ σκόραρε ξανά! Σε μια εξαιρετική αντεπίθεση ο Βίλα πλάσαρε τον Ρομπέρτο και πέτυχε το 2-0.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός πίεσε για να μειώσει, αλλά δεν τα κατάφερε. Οι Σαβιόλα, Σάλλιακας είχαν τις καλύτερες στιγμές, χωρίς όμως να νικήσουν τον Βελλίδη.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Αυγενίκου (90’ Χαρίσης), Κολοβέτσιος, Κρητικός (90’+3′ Γιάκος), Ίλιτς (73’ Τσάβες), Τσουκαλάς, Στρούνα, Μπέριος, Μιχαήλ, Ντάσιος, Βίλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μανιάτης, Πελέ, Τόρες, Σαβιόλα (64’ Φουστέρ), Μανωλάς, Κάμπελ, Βούρος (46’ Ιμπαγάσα), Σάλιακας, Σέποβιτς (46’ Βαλντές), Μπονγκ.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης