Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την Κέρκυρα η Βέροια. Η «βασίλισσα» του Βορρά, αγωνιζόμενη για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Καλαϊτζίδη, αναδείχθηκε την Κυριακή ισόπαλη 1-1 με τους Φαίακες, φτάνοντας τους 10 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Super League.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονταν μπροστά στο σκορ, μετά το γκολ του Γκούμα στο 41΄, ωστόσο ο Ολαϊτάν με το τέρμα του στο 88ο λεπτό χάρισε στην ομάδα του το θετικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του ματς έπαιξε η αποβολή του Γιάντση στο 63ο λεπτό, που άφησε με 10 παίκτες τους Φαίακες.

Ο αγώνας

Δεν έκρυβε μεγάλες συγκινήσεις το πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να διατηρούν την πρωτοβουλία των κινήσεων, καταφέρνοντας να πάρουν το προβάδισμα στο 41ο λεπτό.

Ύστερα από κόρνερ του Γιάντση, ο Γκούμας (ο οποίος είχε περάσει αλλαγή λίγο νωρίτερα αντί του Ηλιάδη) πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του Μάντζιου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Βέροια ανέβασε στροφές και έφτασε μία… ανάσα από το 1-1 στο 50΄, όταν το σουτ του Ολαϊτάν σταμάτησε στο δοκάρι του Αναστασόπουλου.

Η αποβολή του Γιάντση με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 63΄ είχε ως συνέπεια οι παίκτες της Κέρκυρας να οπισθοχωρήσουν και να προσπαθήσουν να διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ.

Η υπεροχή των φιλοξενούμενων ήταν φλύαρη, αλλά στο 88΄ το συγκρότημα του Καλαϊτζίδη κατάφερε να ισοφαρίσει.

Έπειτα από σέντρα του Γκιγιέρμο από τα αριστερά, αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Ολαϊτάν, που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με κεφαλιά  «έγραψε» το τελικό 1-1.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Κίτρινες: Γιάντσης – Γεωργέας, Γεωργιάδης

Κόκκινες: Γιάντσης (63΄, 2η κίτρινη)

Κέρκυρα (Άκης Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Ηλιάδης (32΄ Γκούμας), Μπάρκογλου (70΄ Λώττας), Λεόν (65΄ Καραλής), Εντερ, Γιάντσης, Κοντοδήμος, Τσοκάνης, Ζουμπουλάκης.

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης):
Λόπεζ, Καλί, Καλτσάς (59΄ Κόστλι), Μπαργκάν, Ορέστες, Καλογέρης, Αμαραντίδης (78΄ Γκιγιέρμο), Γεωργέας, Ιωάννου, Γεωργιάδης, Ολαϊτάν.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης