Η Ένωση σπατάλησε ένα ακόμα ημίχρονο στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης δίχως να σημειώσει γκολ, αλλά τελικά έφτασε στη νίκη με το εντυπωσιακό 6-1.

Το κρεσέντο του Ντακόλ, που ήρθε απ’ τον πάγκο και σκόραρε τέσσερις φορές σε 21 λεπτά (!), και δύο φοβερά γκολ απ’ τον Ανάκογλου (το πρώτο με σόλο και το δεύτερο με ψαλιδάκι) υπέγραψαν την ευρεία νίκη των «κιτρινόμαυρων» στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα ξεκίνησε με χαμένο πέναλτι του Μπρέσεβιτς στο 4ο λεπτό (άουτ) αλλά έφτασε στο 0-1 με ατομική προσπάθεια του Ανάκογλου στο 18ο λεπτό. Οι Κρήτες ισοφάρισαν με τον Καρνιάτη στο 32΄, αλλά η αποβολή του Μυρίλλα δύο λεπτά αργότερα άλλαξε τις ισορροπίες, με το ημίχρονο πάντως να ολοκληρώνεται ισόπαλο.

Το δεύτερο 45λεπτο ήταν εκ διαμέτρου αντίθετο, αφού η είσοδος ακόμη ενός επιθετικού, του Ντακόλ από το 40ό λεπτό, άλλαξε τους συσχετισμούς στον αγωνιστικό χώρο. Ο Βραζιλιάνος είχε δοκάρι στο 61΄ αλλά στη συνέχεια έφτασε στο «πόκερ» (67΄, 68΄, 73΄, 88΄), κι ενώ ο Ανάκογλου είχε σκοράρει στο 70΄ το 4-1.


ΑΕΚ: Βούρας, Τσουκαλάς (40΄ Ντακόλ), Πεταυράκης (78΄ Τσουμάγκας), Ρόβας, Σταθάκης, Κορδέρο, Γεωργέας, Πόποβιτς (78΄ Γροντής), Ανάκογλου, Πλατέλλας, Μπρέσεβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης