Σε πρώτο πλάνο για τον ΠΑΟΚ είναι ο Ντομίνγκος Πασιένσια, όμως ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει υπογράψει για να καθίσει και επίσημα στον «ασπρόμαυρο» πάγκο. Αυτό οφείλεται στις διαπραγματεύσεις που έχουν οι παράγοντες του «Δικεφάλου του Βορρά» (Ζήσης Βρύζας και Γκέρμαν Τσιστιακόφ) με τον Χουμπ Στέφενς επί γερμανικού εδάφους.

Όπως συνέβαινε και όλες τις προηγούμενες μέρες, στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο επικρατεί απόλυτη μυστικότητα γύρω από το συγκεκριμένο θέμα. Οι επαφές με τον Πορτογάλο Ντομίνγκος συνεχίζονται κανονικά, όμως την ίδια ώρα διεξάγονται συζητήσεις και με άλλους υποψήφιους προπονητές για να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας την επόμενη σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας από αυτούς είναι ο Ολλανδός Στέφενς. Οι Θεσσαλονικείς αναγνωρίζουν ότι η δεύτερη υπόθεση είναι ιδιαιτέρως δύσκολη, όμως ακόμα δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο πρώην κόουτς της Σάλκε έπεσε στο 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως και δεν αποκλείεται να γίνει άμεσα συνάντηση και με τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη.

Την ίδια ώρα, οι δύο παράγοντες της διοίκησης έχουν συζητήσεις και για μεταγραφικές υποθέσεις, αφού θα έχουν επαφές με μάνατζερ ποδοσφαιριστών. Όσον αφορά τον Ντομίνγκος, στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως πρόκειται για προσιτό στόχο, με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο διετούς διάρκειας, και τον έχουν… stand by για λίγες μέρες.

Επίσης, άλλες πηγές αναφέρουν πως υπήρξε συνάντηση στη Γερμανία και επετεύχθη προφορική συμφωνία, με τις ετήσιες απολαβές του Πορτογάλου να φτάνουν τις 600.000 ευρώ για τον ίδιο και τις 200.000 ευρώ για τους συνεργάτες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Επιμέλεια: Μάριος Μπουμπής

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης