Ο Λιονέλ Μέσι θα ταξιδέψει αύριο στο Τορίνο, για να αντιμετωπίσει, με την Μπαρτσελόνα, την επόμενη ημέρα την Γιουβέντους, στην προτελευταία αγωνιστική του Champions League, κουβαλώντας μαζί του ένα αρνητικό ρεκόρ, κάτι που συμβαίνει σπάνια στον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Ο Λιονέλ Μέσι, συμπληρώνει ένα χρόνο, από την τελευταία φορά που είχε σκοράρει μακριά από το Camp Nou στην κορυφαία διοργάνωση, όπου θέλει τρία ακόμα γκολ για να φτάσει στα εκατό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τελευταίο του γκολ μακριά από το Camp Nou στο Champions League ήταν στο Celtic Park, στις 23 Νοεμβρίου του περασμένου έτους. Από τότε, ο Μέσι έχει παίξει τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια και δεν κατάφερε να νικήσει τους αντίπαλους τερματοφύλακες.

Δύο από αυτά, ήταν οι τρομερές νύχτες στο Παρίσι (4-0 από την Παρί Σ.Ζ) και στο Τορίνο (3-0 από την Γιουβέντους). Τα άλλα δύο, είναι από αυτή τη σεζόν, στη Λισαβόνα, εναντίον της Σπόρτινγκ (0-1) και στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό (0-0), παιχνίδι που όμως αναφέρει χαρακτηριστικά η Marca «ένας εξαιρετικός Προτό, έκανε πέντε αποκρούσεις».

Ο Μέσι έχει επίσης τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς να σκοράρει, ένα άλλο ασυνήθιστο σερί για τον Αργεντινό. Από τότε που σημείωσε γκολ στο San Mames στις 28 Οκτωβρίου, έμεινε χωρίς γκολ σε παιχνίδια πρωταθλήματος εναντίον Λεγκανές και Σεβίλλης στο πρωτάθλημα και κατά του Ολυμπιακού στο Champions League. Επίσης δεν σκόραρε με την Αργεντινή στο φιλικό στη Ρωσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης