Στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης της FIG στη δοκό ισορροπίας στο άθλημα της ενόργανης γυμναστικής, τερμάτισε η Βάσω Μιλλούση για το έτος 2012.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια απουσίασε από το Τσάλεντζ Καπ της Οστράβα, όπου προέκυψε η τελική κατάταξη των οργάνων και έγινε η απονομή των τροπαίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις η Μιλλιούση παρέλαβε το έπαθλό της από τα χέρια των δύο συναθλητών της, Λευτέρη Κοσμίδη και Λευτέρη Πετρούνια, που το πήραν για λογαριασμό της στην τσεχική πόλη.

Σε δηλώσεις της για αυτήν τη διάκρισή της η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τόνισε: «Ήταν μεγάλη η χαρά μου, όταν πληροφορήθηκα ότι τελικά τερμάτισα πρώτη στον κόσμο.

Για τη χρονιά που τελειώνει, αυτό ήταν το καλύτερο επιστέγασμα, έπειτα από την καλή εμφάνισή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τα μετάλλια που κατέκτησα στους αγώνες της σειράς του παγκοσμίου κυπέλλου. Πρόκειται για μια διάκριση που μου δίνει κουράγιο για τη δύσκολη συνέχεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, αφιέρωσε το έπαθλο στην εταιρεία αθλητικών ειδών που αποτελεί προσωπικό χορηγό της: «Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την εταιρεία ‘Freddy’, η οποία με εμπιστεύθηκε σε μια εποχή που πλέον δεν υπάρχουν χορηγίες για τον ελληνικό αθλητισμό, και η οποία με βοηθά σε κάθε μου βήμα».

Υπενθυμίζεται ότι η Βάσω Μιλλούση κατακτά για πρώτη φορά αυτό το βραβείο.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης