Η ήττα στην Τούμπα και η διαιτησία του Αλέξανδρου Αρετόπουλου που διαμόρφωσε την εικόνα της αναμέτρησης έφεραν έντονο προβληματισμό και γκρίνια στον Παναθηναϊκό.

Ο Αμπέντ μετά το τέλος της αναμέτρησης σε μια αινιγματική δήλωση σχολίασε ότι «ίσως να μην καταλάβαμε σωστά την τακτική που θα έπρεπε να ακολουθήσουμε στον αγώνα» δείχνοντας μια τάση που υπήρχε μεταξύ των παικτών του Τριφυλλιού για το αγωνιστικό πλάνο που εφαρμόστηκε αλλά δεν έγινε κατανοητό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ένταση κορυφώθηκε στα αποδυτήρια της Τούμπας όταν ο Ρούτερ έβαλε τις φωνές στους Πράσινους για την εικόνα που παρουσιάζουν αλλά ο Ζέκα αντέδρασε και απάντησε, εκφράζοντας μάλιστα αρκετούς συμπαίκτες του, οι οποίοι αμφισβήτησαν την τακτική προσέγγιση από πλευράς τεχνικού τιμ. 

Στο «πράσινο στρατόπεδο» η οργή για τη διαιτησία του Αρετόπουλου δεν είχε κοπάσει ακόμη κι αρκετή ώρα μετά το τέλος του ντέρμπι στην Τούμπα (3-1).

Η… μοίρα τα έφερε έτσι ώστε η αποστολή της ομάδας να συναντηθεί στο αεροδρόμιο με τον Γιάννη Τουμπακάρη, που ήταν βοηθός στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Όταν ο Στάθης Ταυλαρίδης τον αντίκρισε ξέσπασε, θεωρώντας προφανώς πως θα μπορούσε να πάρει πάνω του τη φάση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν ντρέπεστε, ξεφτιλισμένοι! Δίνετε πέναλτι για μαρκάρισμα εκτός περιοχής», φώναζε έξαλλος ο στόπερ του «τριφυλλιού», που συγκρατήθηκε και ηρέμησε μετά από παρέμβαση των συμπαικτών του.

Ο Γιάννης Αλαφούζος από την μεριά του,  γνωρίζει πως το «πρόσωπο» που έδειξε το «τριφύλλι» στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν το καλύτερο και για τον λόγο αυτό, αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της ομάδας, είτε στο αθλητικό κέντρο, είτε στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή, ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, προκειμένου να μιλήσει στους παίκτες.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είναι έξαλλος με τον ρέφερι από τα Τρίκαλα και στην σύσκεψη που έγινε το απόγευμα στην ΠΑΕ έδωσε εντολή, ώστε να ετοιμαστεί ο φάκελος της μήνυσης κατά του Αρετόπουλου και να περιέχει όλα τα απαιτούμενα στοιχεία ώστε να είναι πλήρης.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης