Καθήκοντα διευθυντή μάρκετινγκ στην ομάδα του Άγιαξ ανέλαβε ο Έντβιν Φαν ντερ Σάαρ. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, ο οποίος άρχισε την ποδοσφαιρική καριέρα του στον «Αίαντα» και την τελείωσε το 2011 στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εντάχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μαζί με τον Μίκαελ Κινσμπέργκεν, ο οποίος θα είναι εκτελεστικός διευθυντής.

«Ο Φαν ντερ Σαρ είχε μία φανταστική καριέρα και επίσης διαθέτει φυσικά προσόντα ηγέτη και επομένως την προοπτική να είναι ο διευθύνων σύμβουλός μας στο μέλλον. Ο Κινσμπέργκεν θα ηγηθεί του διοικητικού συμβουλίου και του οργανισμού τα επόμενα χρόνια και επίσης θα καθοδηγήσει τον Φαν ντερ Σαρ στη μελλοντική εξέλιξή του» ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, Χανς Βάιερς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παλαίμαχοι του Άγιαξ είναι κοντά στην ομάδα και χρησιμοποιούνται από τον ολλανδικό σύλλογο. Ο Φρανκ Ντε Μπουρ είναι ο προπονητής της πρώτης ομάδας, ενώ ο Μαρκ Όφερμαρς είναι ο διευθυντής ποδοσφαίρου. Επίσης, οι Ντένις Μπέργκαμπ και Βιμ Γιονκ είναι μέλη του τεχνικού επιτελείου του συλλόγου.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης