Άλμα και θέαμα μπορείτε να απολαύσετε στο Ζάππειο το πρωί του Σαββάτου (18/5), στους αγώνες στο επί κοντώ που θα πραγματοποιηθούν με τον Κώστα Φιλιππίδη, τον Μάλτε Μορ και άλλους πρωτοκλασάτους επικοντιστές.

Λίγες μέρες μετά το πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ με 5,82μ., ο Κώστας Φιλιππίδης θα υποδεχθεί ορισμένους από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του στο Ζάππειο. Σε μια διοργάνωση που γίνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας ο αγώνας αλμάτων θα γίνει μακριά από το στάδιο με τον ΣΕΓΑΣ να ακολουθεί το παράδειγμα χωρών της κεντρικής Ευρώπης.

Ο Φιλιππίδης που συμμετέχει κάθε χρόνο σε τέτοιους αγώνες θα είναι το κεντρικό πρόσωπο.
«Είναι πολύ καλό που θα γίνει ένας τέτοιος αγώνα. Είναι θετικό, γιατί αυτή τη φορά θα πάμε εμείς στον κόσμο και δεν θα περιμένουμε να έρθει αυτός σε εμάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σημείο που επιλέχθηκε είναι πολύ όμορφο και νομίζω πως το πρωί του Σαββάτου θα έχει πολύ κόσμο. Σε τέτοιους αγώνες υπάρχει άμεση επαφή με τον κόσμο. Τον αισθάνεσαι, τον νιώθεις δίπλα σου και αυτό είναι ωραίο για εμάς τους αθλητές. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλές ιδιομορφίες, που μπορούν να κρίνουν το αποτέλεσμα, όπως για παράδειγμα η πίστα», σχολίασε ο αθλητής.

Ο Φιλιππίδης αγωνίζεται συχνά σε αγώνες σε δημόσιους δρόμους, σε πλατείες, σε εμπορικά κέντρα, ακόμα και σε μια λίμνη.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης