Με τον καλύτερο τρόπο συνδυάστηκε η επιστροφή της Κέρκυρας στη Super League. Οι Φαίακες επικράτησαν το Σάββατο με 2-1 του Πανθρακικού στο πλαίσιο της πρεμιέρας και έκαναν «ποδαρικό» με το… δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Τα τέρματα των γηπεδούχων τα πέτυχαν οι Ναγιάρ (16΄) και Καϊκούτ (27΄),  ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Ιγκόρ στο 62′.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το ματς για τους νεοφώτιστους, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τον… λήθαργο, στον οποίο είχε περιέλθει η ομάδα του Μάντζιου, καταφέρνοντας να πάρουν αέρα δύο τερμάτων στο ματς.

Το συγκρότημα που κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο πήρε το προβάδισμα στο 16′, όταν ο Σεμπάσταν Ναγιάρ με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε  το πρώτο γκολ του νέου πρωταθλήματος.

Στο 27′ η Κέρκυρα ευτύχησε να κάνει το 2-0, μετά τη σέντρα του Χαβίτο και την εξαιρετική κεφαλιά του Καϊκούτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν στην αρχή του β’ ημιχρόνου και κατάφεραν να μειώσουν στο 62′ με δυνατό σουτ του Ιγκόρ, αλλά πέραν τούτου… ουδέν! Το ματς κύλησε στα μέτρα των γηπεδούχων, που έτσι ξεκίνησαν με νίκη τη νέα σεζόν.

Kίτρινες: Ζορμπάς – Καρντόσο

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Σέτκους, Μαραγκός, Βενέτης, Ναγιάρ, Καϊκούτ, Ρόχας (79′ Ζορμπάς), Γκόμες, Καρντόσο, Χαβίτο (88′ Ντιμιτρόφσκι), Ομπράντοβιτς (65′ Ντιόγκο), Κανακούδης.

Πανθρακικός (Μάντζιος):
Φερναντές, Τζάνης, Κάσες (46′ Ντιγκινί), Σερφά, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Τσουμάνης (61′ Μορένο), Ιγκόρ, Παπαγεωργίου, Τσιανταφυλλάκος (74′ Χασομέρης), Λαδάκης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης