Mε εμφατικό τρόπο η ΑΕΚ πέτυχε την πρώτη της νίκη στα πλέι οφ ανόδου της Football League, καθώς συνέτριψε τη Δευτέρα με 3-0 σκορ την Παναχαϊκή στο -κεκλεισμένων των θυρών- ΟΑΚΑ, για την 2η αγωνιστική.

Τα δύο πρώτα γκολ της «Ενωσης» τα πέτυχε ο Αραβίδης (4′ πεν., 68′) και το τελευταίο ο Μπακάκης στο 90+3′.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Mόλις στο 4ο λεπτό ο Κάργας έπεσε με δύναμη στον Πλατέλλα μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι, με τον Αραβίδη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το 1-0.

Στη συνέχεια η ομάδα της Πάτρας απείλησε και έχασε τις σημαντικές ευκαιρίες στο α΄ ημίχρονο, που ωστόσο δεν κατέληξαν σε γκολ.

Στο 68ο λεπτό ο Χρήστος Αραβίδης έγραψε το 2-0 με απευθείας φάουλ, καθώς «άνοιξε» το τείχος, που «πρόδωσε» τον Γεωργακόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια η Παναχαϊκή πέταξε «λευκή πετσέτα» κι έτσι οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν ακόμη ένα γκολ με τον Μιχάλη Μπακάκη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, κι αφού στο 88’ ο Τζανετόπουλος είχε δοκάρι.

Κίτρινες: Κολοβέτσιος, Μπακάκης – Κάργας, Ασίγμπα

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Κολοβέτσιος, Πεταυράκης, Γιόχανσον, Ανάκογλου (89΄ Φαγέ), Πλατέλλας (83΄ Λαμπρόπουλος), Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Κρισάντους (67΄ Σοϊλέδης)

Παναχαϊκή (Δημήτρης Σπανός):
Γεωργακόπουλος, Ασίγμπα, Άλμπι, Κάργας, Κοντοχρήστος, Αναστασόπουλος, Γκαντιάγκα (77΄ Χαρτσιάς), Στεργίδης (75΄ Κυβελίδης), Χοτζάλι (46΄ Χύσα), Μπουντόπουλος, Μαρουκάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης