H προετοιμασία των παικτών του Λεβαδειακού για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε. Ο προπονητής της ομάδας της Λιβαδειάς, Γιώργος Παράσχος, αφιέρωσε το πρόγραμμα της προπόνησης στην επιθετική και αμυντική λειτουργία της ομάδας στις στημένες φάσεις και μετά το τέλος της ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

Στην αποστολή δεν βρίσκεται ο Βαγγέλης Κουτσόπουλος, που χθες είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αποχώρησε από την προπόνηση, με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου δύο εβδομάδες. Πάντως, σύμφωνα με τον Παράσχο, πρώτος στόχος της ομάδας παραμένει η παραμονή στη Σούπερ Λίγκα, και ως εκ τούτου αναμένεται να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές, ενόψει της κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με την Ξάνθη για το πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την αποστολή για το αυριανό ματς αποτελούν οι: Κυριακίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Λισγάρας, Μεντί, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Καγιεχόν, Μπουμάλ, Μίλιεβιτς, Ρομέου, Πόι και Βασιλείου.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης