Την απόλυτη στήριξή του στους συμπαίκτες του στην Εθνική Γερμανίας εξέφρασε ο Μάρκο Ρόις, λέγοντας πως έχει εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους, ενώ δεν παρέλειψε να πει πως θα κάνει τα πάντα προκειμένου να βρεθεί στην αποστολή για το Euro 2012.

Ο Μάρκο Ρόις ήταν από τους πρωταγωνιστές της Γκλάντμπαχ τη σεζόν που τελείωσε, έχοντας 18 τέρματα και 11 ασίστ, στην κατάκτηση της τέταρτης θέσης στην Μπουντεσλίγκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, ο Γερμανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται ανάμεσα στους 27 παίκτες της προεπιλογής της Εθνικής, δηλώνοντας μάλιστα έτοιμος να αγωνιστεί όπου του πει ο Γιόακιμ Λεβ, για να βρεθεί στην 23άδα.

«Έχω αποδείξει ότι μπορώ να παίξω σε μια σειρά από θέσεις και αυτό πιστεύω είναι σημαντικό. Αγωνίστηκα συχνά ως κεντρικός επιθετικός τη σεζόν που πέρασε στην Γκλάντμπαχ και τα πήγα καλά. Αλλά είμαι το ίδιο χαρούμενος και όταν παίζω στα άκρα, οπότε δεν θεωρώ ότι παίζω καλύτερα κάπου συγκεκριμένα. Θα αγωνιστώ όπου με χρειαστεί ο προπονητής μου» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ρόις.

Όσο για τις πιθανότητες διάκρισης των «πάντσερ» στο επερχόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα; «Στο παρελθόν, έχουμε δείξει ποιότητα σε βάθος και μάλιστα αρκετά συχνά. Προφανώς και σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας, αλλά δεν είμαστε ανήσυχοι ή αγχωμένοι. Ξέρουμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε» τόνισε με νόημα ο 23χρονος άσος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης