Μπορεί να έχει αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό εδώ και έξι χρόνια ωστόσο ο Νέρι Καστίγιο δεν ξεχνάει την ομάδα του Πειραιά.

Ο Μεξικανός άσος, που πλέον αγωνίζεται στην ισπανική, Ράγιο Βαγιεκάνο σε δηλώσεις του στα Μέσα της Ισπανίας θυμήθηκε τα χρόνια που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ εμφανίστηκε χαρούμενος για την επιτυχημένη πορεία των πρωταθλητών Ελλάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την πορεία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Αντριάν και εγώ συζητάμε για την δουλειά που κάνει ο πατέρας του (σ.σ.: Mίτσελ) εκεί», τόνισε αρχικά ο Μεξικανός άσος και πρόσθεσε:

«Όταν πήγα στον Ολυμπιακό, ήμουν πολύ μικρός. Είχα την τύχη να κατακτήσω οκτώ πρωταθλήματα, αλλά και να έχω συμπαίκτες τον Ριβάλντο, τον Ζιοβάνι, τον Καρεμπέ και τον Γιαγιά Τουρέ. Μετά ήρθε η πώλησή μου στη Σαχτάρ, την οποία δεν ήθελα, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έχω στην καρδιά μου».

Καταλήγοντας ο «Νιτέντο» επισήμανε: «Ωστόσο, ήταν σημαντική για την ομάδα, καθώς ποτέ δεν είχε κάνει τόσο ακριβή μεταγραφή. Μίλησα με τον πρόεδρο για να προσπαθήσω να μείνω, αλλά αυτό ήταν αδύνατο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης