Βελτιωμένος εμφανίστηκε ο Πλατανιάς στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας, που έδωσε στο Καρπενήσι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου επικράτησε την Τετάρτη με 2-1 σκορ των Βοιωτών, με τον Νικηφόρο Τσοντάκη, να εντυπωσιάζει σε ακόμη ένα ματς, βρίσκοντας τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 20ο λεπτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό ήταν το πρώτο γκολ στο Καρπενήσι για τον ταλαντούχο μπακ, ο οποίος κλέβει την παράσταση με τη μαχητικότητά του και το πείσμα του για να καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα ο Πλατανιάς «άγγιξε» το 2-0 με τον Τσουράκη, που είχε δοκάρι, καταφέρνοντας εν τέλει να διπλασιάσει τα τέρματά του με τον Σούκια στο 71′.

Στο παιχνίδι ο νεαρός επιθετικός του Λεβαδειακού Στέλιος Βασιλείου χτύπησε στο χέρι και πέρασε στο 72ο λεπτό εκτός αγώνα (Αγωνίστηκε μόλις 9 λεπτά).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και εν συνεχεία μεταφέρθηκε για περαιτέρω εξετάσεις στο Νοσοκομείο Καρπενησίου. Μάλιστα στον ποδοσφαιριστή των Βοιωτών προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και από το τεχνικό επιτελείο του Πλατανιά.

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Κοκκαλάς(46΄ Περιστερίδης), Ζουμπουλάκης(46΄ Αποστολόπουλος Α.), Ζαραδούκας(46΄ Ντεντάκης), Νέπλιακ(62΄ Χαλκιαδάκης), Νούνιεζ(62΄ Σούκιας), Σεχού(46΄ Δημήτρης), Μενδρινός(46΄ Τόρες), Τσουράκης(62΄ Τσικουδάκης), Τσοντάκης(46΄ Νόρτεϊ), Ναζλίδης(46΄ Γουνδουλάκης), Φιγκέϊρα(46΄ Μπεριάν)

Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Στρατηλάκης(46΄ Πρζιρόφσκι), Νικολακάκης(46΄ Σκέμπης), Πρόγιτς(69΄ Γιάντσης), Μάγκας, Ίνεζ(46΄ Κώτσιος), Ζίτο(58΄ Μαχαίρας), Γκόμεζ(58΄ Αποστολόπουλος Ι.), Θέος(46΄ Βούκσεβιτς), Μάντζιος(46΄ Γουόρντεν), Μιλοσάβλιεβ(63΄ Αποστολόπουλος Κ.), Ορτέγκα(63΄ Βασιλείου, 72΄ λ.τρ. Καπό)

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης