Τον χορό των μετεγγραφικών κινήσεων άρχισε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος απέκτησε τον Εμίρ Μπαϊράμι. Ο Σουηδός υπέγραψε χθες το συμβόλαιό του με τους «πράσινους» για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στον Βαγγέλη Μόρα. Ο Νίκος Νταμπίζας επικοινώνησε χθες με τον 32χρονο Έλληνα κεντρικό αμυντικό και, όπως φαίνεται, οριστικές εξελίξεις σε αυτό το μέτωπο αναμένονται την επόμενη εβδομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από τον Μόρα, οι «πράσινοι» εξετάζουν τον Νίκο Κοροβέση του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Έλληνας παίκτης προορίζεται για βασικός στην αριστερή πτέρυγα, όμως το «αγκάθι» στη μετεγγραφή είναι το ποσό των 300.000 ευρώ που αξιώνουν οι Ηπειρώτες για να τον παραχωρήσουν.

Από εκεί και πέρα, σίγουρη θεωρείται η απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός φορ θα υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια. Παράλληλα, το «τριφύλλι» έχει έρθει σε συμφωνία με τον Έρικ Φάλκενμπουργκ, ο οποίος θα φορέσει τα πράσινα, ακόμα και αν χρειαστεί να δαπανηθεί το ποσό των 100.000 ευρώ για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής.

Τέλος, σε εκκρεμότητα βρίσκεται η πιθανή επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη. Εναλλακτική του Έλληνα μέσου είναι ο Τόμας Μπόρεκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης