Αποφασισμένος να δώσει τέλος στην υπόθεση του Άλαν Πουλίδο είναι ο Ολυμπιακός, φτάνοντας μέχρι τα άκρα.

Οι ερυθρόλευκοι και ο Μεξικανός επιθετικός έχουν δώσει τα χέρια, έχοντας υπογράψει και προσύμφωνο, ωστόσο η Τίγκρες προβάλει εμπόδια στη μεταγραφή του διεθνούς στράικερ στους πρωταθλητές Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα ο σύλλογος του Μεξικού έκανε… καψώνια στον παίκτη, στέλνοντάς τον να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα, πριν αυτός μαζέψει τα πράγματά του και φύγει οικογενειακώς από το Μοντερέι.

Επειδή ωστόσο η υπομονή των Πειραιωτών έχει εξαντληθεί, οι ιθύνοντες τους αναμένεται να αποτανθούν στη FIFA, ζητώντας από αυτήν να βγάλει προσωρινό δελτίο στον Άλαν Πουλίδο ώστε να μπορεί να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, θα δώσουν έκταση στο θέμα, αναφέροντας τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η Τίγκρες στις τελευταίες βδομάδες, με αποτέλεσμα να μην έχει ακόμη ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό, όπως και η πλευρά του ποδοσφαιριστή, τονίζουν πως ο παίκτης είναι ελεύθερος, έχοντας στοιχεία στην κατοχή τους και επισημαίνουν πως η Τίγκρες κινείται παράνομα όλο αυτό το διάστημα, ισχυριζόμενη πως ο Πουλίδο δεσμεύεται με συμβόλαιο, κάτι το οποίο και δεν ισχύει.

Η υπόθεση αναμένεται να φτάσει μέχρι και τα δικαστήρια, ωστόσο, όπως προαναφέραμε, οι Πειραιώτες θα ξεκινήσουν σύντομα τις διαδικασίες, ερχόμενοι σε επικοινωνία με την FIFA, ώστε ο παίκτης να βγάλει ένα προσωρινό δελτίο για να μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο στην Ευρώπη και στους ερυθρόλευκους.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης