Απόλυτα δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη της Μπαρτσελόνα ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος εκτιμά ότι η ομάδα μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση.

Η κακή βραδιά στην επίθεση και το γεγονός ότι η ομάδα δεν πάλεψε απέναντι στον αντίπαλο, αποτελούν σύμφωνα με τον τεχνικό των Πειραιωτών τα «κλειδιά» της ήττας από τους Καταλανούς και την απώλεια της διαφοράς του +12.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, πλέον, ο Ολυμπιακός ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εκτιμά ότι δεν έχει χαθεί τίποτα και η ομάδα μπορεί να αναστρέψει το εις βάρος της σκηνικό.

«Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πάλεψαν πιο σκληρά από εμάς και άξιζαν τη νίκη. Εμείς δεν παλέψαμε όσο μπορούσαμε. Συγχαρητήρια στη Μπαρτσελόνα, ο όμιλος είναι δύσκολος και συνεχίζουμε. Πιστεύω ότι έχουμε πολλές πιθανότητες να προκριθούμε και συνεχίζουμε», είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», ο οποίος παραδέχθηκε την καθοριστική συμβολή του Τζόι Ντόρσεϊ στη νίκη των Καταλανών:

«Είναι παίκτης με μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση. Γνωρίζει πολύ καλά τη σημασία τέτοιων παιχνιδιών. Πέτυχε κρίσιμους πόντους, ήταν καλός και αμυντικά. Η Μπαρτσελόνα έχει πολλούς τέτοιους παίκτες και γενικά νομίζω ήταν πολύ καλή στο παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα περιθώρια στένεψαν περισσότερο σε ό,τι έχει να κάνει με την υπόθεση πρόκριση στα play offs, ωστόσο, ο Έλληνας προπονητής θεωρεί πως ο Ολυμπιακός μπορεί να βρεθεί στην επόμενη φάση: «Δεν είναι εύκολο να παίζεις με Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ εκτός έδρας. Πλέον τα παιχνίδια αυτά ανήκουν στο παρελθόν κι έχουμε μπροστά μας 4 εντός και 2 εκτός έδρας ματς. Πιστεύω στη δύναμη της έδρας, στη δύναμη της ομάδας και στους παίκτες και θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης