Λίγες μέρες πριν από τον τελικό του Λιγκ Καπ μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν και Μονακό το ερχόμενο Σάββατο στη Λυών και τα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων, έχουν αφοσιωθεί σε περιπτώσεις τραυματισμών, σπουδαίων βασικών παικτών.

Στον αγώνα του Σαββάτου, της Εθνικής Γαλλίας με το Λουξεμβούργο, στο στάδιο Josy Barthel, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2018, τραυματίστηκε ο 23χρονος αμυντικός Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, ο οποίος υπέστη αιμάτωμα στα πλευρά και θ’ απουσιάσει σίγουρα από το αποψινό (28/3) φιλικό των τρικολόρ στο Σταντ ντε Φρανς με την Ισπανία, ενώ η συμμετοχή του για τον τελικό εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν κρίνεται αμφίβολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόβλημα από πλευράς Μονακό αντιμετωπίζει και ο Μπεντζαμέν Μεντί (αριστερό μπακ), ο οποίος πονάει ακόμη στη γάμπα, κι έχει επιστρέψει στο Μονακό, τη Δευτέρα το πρωί.

Για την παριζιάνικη πλευρά όμως, τα προβλήματα στην άμυνα είναι ακόμη πιο μεγάλα.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός Τιάγκο Σίλβα, υποφέρει από χτύπημα στο δεξί γόνατο και θα περάσει σήμερα από νέες εξετάσεις, ενώ ο Γάλλος αμυντικός Πρεσνέλ Κιμπεμπέ, αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Πολωνού αμυντικού μέσου Κρισκόβιακ, ενώ καλύτερα είναι τα πράγματα με τον Βέλγο Μουνιέρ (δεξί μπακ) και τον 24χρονο Γάλλο Σερζ Οριέρ (αριστερό μπακ) αλλά θα φανεί στην αυριανή προπόνηση, αν θα είναι σε θέση να ακολουθήσουν αυτή τη φορά, το πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του Παρισιού, Camp des Loges.

Επιμέλεια: Φάνης Επιτροπάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης