Την πλήρη ευθύνη για το άνευ προηγουμένου «κάζο» (ήττα με 7-1 σκορ) που υπέστη η Ρόμα στο εντός έδρας αγώνα της με την Μπάγερν Μονάχου ανέλαβε ο τεχνικός του ιταλικού συλλόγου, Ρούντι Γκαρσία, χαρακτηρίζοντας καταστροφική την τακτική που ακολούθησε η ομάδα στο ματς με τους Βαυαρούς.

«Η τακτική που ακολουθήσαμε στο παιχνίδι ήταν καταστροφική. Αφήσαμε την Μπάγερν να κάνει το παιχνίδι της. Το λάθος είναι δικό μου όχι των παικτών. Το να χάσεις από την Μπάγερν είναι λογικό γιατί κερδίζουν κάθε παιχνίδι που παίζουν, αλλά ο τρόπος που έγινε αυτό μας πληγώνει» ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των «τζιαλορόσι» και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων όταν κανονικά θα έπρεπε να ήμασταν σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Η ευθύνη είναι δική μου γιατί είχα λάθος αντίληψη και στρατηγική στο παιχνίδι. Το μόνο καλό είναι ότι το άλλο ματς στην Μόσχα ήρθε ισόπαλο και η δεύτερη θέση είναι ανοικτή.

Αμυνθήκαμε πολύ άσχημα. Η Μπάγερν έβαλε γκολ στα πρώτα λεπτά του ματς και μετά έγιναν όλα εύκολα γι’ αυτούς. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ευκαιρίες αλλά έδειξαν ότι όχι μόνο διαθέτουν την καλύτερη ομάδα αλλά και τον καλύτερο τερματοφύλακα».

Καταλήγοντας ο Γκαρσία επισήμανε: «Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε ότι έχουμε υπερηφάνεια αλλά μόνο αυτό. Δεν πρέπει να καταρρεύσει η αυτοπεποίθηση μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας και να μάθουμε από αυτή την ήττα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απόψε ήμασταν θεατές και αυτό πρέπει να το αλλάξουμε γιατί σε δύο εβδομάδες πάμε στο Μόναχο. Οι παίκτες μου δεν άξιζαν τέτοια ήττα και πρέπει να φθάσουμε στο επίπεδο τους βήμα-βήμα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης