Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί η Γερμανία στο φιλικό ματς με την Αργεντινή αύριο στο Ντίσελντορφ και τη Σκοτία την Κυριακή για τα προκριματικά του Euro 2016.

Η ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε ότι ο Σάμι Κεντίρα της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί, αφού επέστρεψε στη Γερμανία τραυματίας από την Ισπανία και δεν πήρε μέρος στην πρώτη προπόνηση της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια μαγνητική τομογραφία η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο Μόναχο, υπό την επίβλεψη του γιατρού της εθνικής ομάδας Μέλερ Βόλφχαρτ, έδειξε ότι ο παίκτης έχει υποστεί ρήξη μυών στο πάνω μέρος του αριστερού μηρού.

Ο Κεντίρα είναι ο 4ος Γερμανός διεθνής που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και καθιστά δύσκολες τις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή, Γιόακιμ Λεβ, ενόψει των δύο επερχόμενων υποχρεώσεων της ομάδας, αφού εκτός θα μείνουν ακόμη οι αμυντικοί Τζερόμ Μπόατενγκ, Ματς Χούμελς και ο μέσος Μεσούτ Οζίλ. Για τους δύο πρώτους ο Λεβ ελπίζει ότι θα καταφέρει να τους έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα με τη Σκοτία.

Μετά τις αποχωρήσεις από την εθνική ομάδα των Φίλιπ Λαμ, Μίροσλαβ Κλόζε και Περ Μερτεσάκερ, η Γερμανία μετρά συνολικά εννέα απουσίες παικτών της σε σχέση με την ομάδα που μετείχε στο μουντιάλ της Βραζιλίας κι έφθασε στο θρίαμβο με νίκη στον τελικό (1-0 στην παράταση) κόντρα στην Αργεντινή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης