Ο Φερνάντο Γιορέντε κινδυνεύει να μην αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό την Τετάρτη στο Γ. Καραϊσκάκης.

Ο Βάσκος σέντερ φορ της «Μεγάλης Κυρίας» θα παραχωρήσει τη θέση του στον Άλβαρο Μοράτα, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δηλώσεις για τον αγώνα στο Φάληρο έκανε ο Κλάουντιο Μαρκίζιο, αμέσως μετά την ισοπαλία με την Σασουόλο την Κυριακή, που ήταν και η πρώτη απώλεια βαθμών της «Γιούβε» φέτος στο καμπιονάτο.

«Δεν χρειάζεται να καταστροφολογούμε. Σε εφτά ματς στο πρωτάθλημα έχουμε 6 νίκες και 1 ισοπαλία. Προχωράμε. Τώρα κοιτάμε μπροστά και υπάρχει μόνο το ματς με τον Ολυμπιακό. Είναι μια άλλη ομάδα με τον κόσμο της. Προκαλεί δέος το γήπεδο του Ολυμπιακού!», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός μέσος που είναι υποψήφιος για την ενδεκάδα.

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι από την άλλη ανέβασε μια δήλωσή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δίνοντας το σύνθημα για νίκη στο Φάληρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τώρα μας περιμένει ένας “τελικός” στο Champions League και θεωρώ ότι έρχεται την καταλληλότερη στιγμή. Πάμε στον Πειραιά με περισσότερη φλόγα από κάθε άλλο ματς. Φλόγα τη νίκη. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχασε εκεί. Εμείς έχουμε μόνο ένα στόχο σε αυτό το ματς. Να επιβληθούμε. Όπως πάντα να κερδίσει ο καλύτερος. Μέχρι τέλους, φόρτσα Γιουβέντους».

Διαβάστε επίσης: Ιταλία: Η Σασουόλο… φρέναρε τη Γιουβέντους

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης