Προτείνει ο Α’ Σκόρερ

Το σημερινό κουπόνι του «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ είναι το ιδιαίτερο και κλασικό κουπόνι με τα – κατά πολλούς – παράξενα παιχνίδια για τις «μικρές Αγγλίες»! Για τους γνώστες των ιδιαιτεροτήτων αυτών των κατηγοριών η ημέρα είναι ιδανική, καθώς υπάρχουν αναμετρήσεις από Λιγκ 1, Λιγκ 2, την λατρεμένη (μανατζερικά) Κόνφερενς και το κύπελλο των… «μικρών» Λιγκ Τρόφι.

Από εκεί και πέρα, λογικά το περισσότερο ποντάρισμα θα πέσει στα ματς των γνωστών Φούλαμ, Παρί, Άλκμααρ, Φέγενορντ και στο ιταλικό Ουντινέζε – Φιορεντίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως Α’ σκόρερ θα πάμε με τρία ακριβή σκορ στα παιχνίδια των μεγάλων ομάδων, αν και σε πιο regular κουπόνι θα επέλεγα το «Χ» στο πρώτο παιχνίδι για το Λιγκ Τρόφι ανάμεσα σε Φλίτγουντ Τάουν και Τσέστερφιλντ, θεωρώντας πως στον επαναληπτικό οι σημερινοί φιλοξενούμενοι θα καθαρίσουν και θα προκριθούν για τον τελικό του Γουέμπλεϊ.

Στα δικά μας, όμως…

Ξεκινάμε με το Φούλαμ – Σέφιλντ. Η ομάδα του Κώστα Μήτρογλου, που δε θα είναι στη διάθεση του προπονητή του, στοχεύει στην παραμονή στην Πρέμιερ, ωστόσο το σημερινό ματς είναι μια ευκαιρία για νίκη που θα δώσει καλύτερη ψυχολογία. Ένα σκορ στο 3-1 μου μοιάζει πολύ πιθανό και θα το ακολουθήσω. Οι γηπεδούχοι, έχουν πολλές απουσίες, αλλά δεν πιστεύω ότι θα επιτρέψουν ήττα στους εαυτούς τους, αν και δεν έχουν στόχο τον θεσμό. Οι επιθετικές λύσεις υπάρχουν για να μπουν τα τέρματα που ζητάμε, ενώ γκολ είναι ικανή να πετύχει και η Σέφιλντ, που έκανε τις… κηδείες της φέτος στον συγκεκριμένο θεσμό, πιστεύω πως ήρθε η ώρα να αποκλειστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Λιγκ Καπ Γαλλίας η Παρί δε θα έχει πρόβλημα να ξεπεράσει τη Ναντ κι έτσι αναμένω και εκεί ένα σκορ 2-1 ή 3-1 υπέρ των Πρωτευουσιάνων. Το 1,45 του «διπλού» είναι μικρό όμως το 2-1 στο 7,5 και το 3-1 στο 10 αξίζει το ρίσκο.

Τέλος, για το Κόπα Λιμπερταδόρες η Νασιονάλ από την Ουρουγουάη υποδέχεται την Πετρολέρο από την Βολιβία. Στο πρώτο ματς το παιχνίδι έληξε 1-0 και πιστεύω ότι αφού η Οριέντε δεν «καθάρισε» με ένα μεγαλύτερο σκορ στην έδρα της, η Νασιονάλ θα κάνει την ανατροπή και με σκορ 2-0 ή 3-0 θα φτάσει στην πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Υ.Γ. Γκελ μου έχει κάνει και το 1-1 στο Ουντινέζε – Φιορεντίνα.

Υ.Γ. 2 Το ματς της Παρί παίζεται μονό αποδεκτό, ενώ αυτό της Φούλαμ σε δυάδα. Και τα τρία μαζί με ζητούμενα 2-3 θα ήταν μία καλή επιλογή.

Οι επιλογές

102. Φούλαμ – Σέφιλντ Γιουν. 3-1 (9.50)
112. Ναντ – Παρί Σεν Ζερμέν 1-2 (10.00)
114. Νασιονάλ – Οριέντε Πετρολέρο 3-0 (8.00)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης