Ο ζήλος που δείχνουν οι παίκτες της Μπάγερν για την επιτυχία έχει εντυπωσιάσει τον Πεπ Γκουαρντιόλα, όπως επισήμανε ο ίδιος στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού πρώτου ημιτελικού με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

«Ο κόσμος πιστεύει ότι επειδή νίκησες την προηγούμενη φορά πρέπει να νικήσεις και πάλι, αλλά δεν είναι μόνο η Μπάγερν που συμμετέχει. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες, με μεγάλη ποιότητα, με χρήματα και που μπορούν να συναγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο. Πολλές φορές είναι νορμάλ, όταν κατακτάς έναν τίτλο να χάνεις λίγο από το ζήλο που έχεις», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ισπανός προπονητής ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eν συνεχεία ο τεχνικός των Βαυαρών επισήμανε: «Ο λόγος που με κάνει να νιώθω πάρα πολύ υπηρήφανος γι’ αυτή την ομάδα, είναι ότι και αυτή τη σεζόν ξεκίνησε και κατάκτησε τη μπουντεσλίγκα το Μάρτιο, επτά-οκτώ αγωνιστικές πριν το φινάλε. Επίσης είμαστε στον τελικό του κυπέλλου και στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα έχει δουλέψει σκληρά κι ακόμη όταν δεν παίζει καλά, εξακολουθεί να μάχεται. Αφότου κατακτήσαμε τον τίτλο χάσαμε για λίγο την αυτοσυγκέντρωσή μας, αλλά είμαι χαρούμενος διότι στο τελευταίο παιχνίδι, αν και δεν παίξαμε καλά, είχαμε το σωστό πνεύμα κι ελπίζω ότι θα το δείξουμε και εναντίον της Ρεάλ για να φτάσουμε στον τελικό.»

Αφού τόνισε ότι «υπό την καθοδήγηση του Κάρλο Αντσελότι η Ρεάλ έχει βελτιωθεί σημαντικά», στη συνέχεια εξέφρασε την ευχή «να παίξει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς ο κόσμος θέλει να τον βλέπει ν’ αγωνίζεται. Είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο.» Πρόσθεσε στο σημείο εκείνο πως «εάν δεν παίξει ο Κριστιάνο και αγωνιστεί ο Ίσκο, τότε θα έχουμε έναν παίκτη που κρατά περισσότερο τη μπάλα από το Ρονάλντο, που του αρέσει να χρησιμοποιεί περισσότερο τον χώρο, ενώ είναι ικανός και στο σκοράρισμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης