Με τη φανέλα της ΑΕΚ θα αγωνίζεται, όπως όλα δείχνουν, από τη νέα σεζόν ο Μαυροβούνιος διεθνής μεσοεπιθετικός, Ντάρκο Ζόριτς βρίσκεται η ΑΕΚ.

Όπως αναφέρεται στη βαλκανική χώρα, η «Ένωση» έχει έρθει σε προφορική συμφωνία τόσο με την Τσέλικ, στην οποία αγωνίζεται όσο και με τον ίδιο τον 21χρονο άσο, που είχε αναδειχθεί καλύτερος νέος παίκτης της χώρας για το 2013.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ζόριτς που έχει ύψος 1,86 και αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός χαφ, διαθέτοντας εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, προσέλκυσε από πέρυσι το ενδιαφέρον των Ουντινέζε, Κιέβο και Ίντερ, ενώ έφτασε πολύ κοντά στον Ερυθρό Αστέρα, με το «deal» όμως να χαλάει στο οικονομικό.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στο Μαυροβούνιο άνθρωποι της Τσέλικ και εκπρόσωποι του παίκτη ήρθαν στην Αθήνα τις προηγούμενες μέρες, συναντήθηκαν με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Νίκο Λυμπερόπουλο και υπήρξε συμφωνία τόσο με την ομάδα όσο και με τον ποδοσφαιριστή.

Την περασμένη σεζόν ο Ζόριτς είχε 27 συμμετοχές και 6 γκολ, ενώ φέτος έχει ήδη 7 γκολ σε 14 συμμετοχές -συμβάλλοντας στο να διεκδικεί η ομάδα του τον τίτλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης