Την… παράδοση που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι (Ολυμπιακός, Πανθρακικός, Αστέρας Τρίπολης), στην πρώτη φάση των προημιτελικών, είναι λογικό να θέλει να σπάσει ο ΠΑΟΚ στη σημερινή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό (18.00, OTE SPORT3) στην Τούμπα.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά δεν θέλει να πέσει θύμα έκπληξης, αφού το Κύπελλο είναι ένας από τους μεγάλους στόχους της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιώργος Δώνης στην προσπάθεια να εξασφαλίσει ένα σκορ πρόκρισης θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Ιτάνζ, με την τετράδα της άμυνάς του να αποτελείται από τους Κατσουράνη, Σίλντενφελντ, Λίνο και Αποστολόπουλο.

Στα χαφ θα ξεκινήσουν οι Γκαρσία και Λαζάρ με τον Καμαρά στο αριστερό άκρο, τον Λόρενς στο δεξί και τους Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη στην επίθεση.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ συμπληρώνουν οι Γλύκος, Κουμάλο, Κάτσε, Πέλκας, Κωνσταντινίδης, Κίτσιου και Ρομπέρ. Εκτός έμειναν οι Χακόμπο, Γεωργιάδης, Σταφυλίδης και Ολίσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Παράσχος θα παρατάξει τον Λεβαδειακό με 4-2-3-1. Η ενδεκάδα των Βοιωτών θα αποτελείται από τους Κυριακίδη, Χοσέμι, Λισγάρα, Μουλόπουλο, Μεντί, Κόρμπο, Ροτζέριο, Ζησόπουλο, Καγιεχόν, Πόι και Βασιλείου.

Την αποστολή του Λεβαδειακού συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Μαχαίρας, Μίλιεβιτς, Νικολακάκης, Ρομέου, Μπουμάλ, Γεωργίου. Εκτός έμειναν οι Κουτσόπουλος και Ακόστα.

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης