Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου που πέτυχε το μεγαλύτερο άθλο στον ελληνικό αθλητισμό, αυτή του 2004 πρωταγωνιστεί και στο… γήπεδο της φιλανθρωπίας και σε κάθε ευκαιρία το δείχνει στην πράξη!

Αυτή την φορά το ραντεβού έχει οριστεί για το μεσημέρι της Δευτέρας (18 Δεκέμβριου) στις 15:00 στο γήπεδο της Ριζούπολης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αντίπαλος» στον φιλικό αγώνα που έχει ιερό σκοπό, η ομάδα της «Αποστολής» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η οποία θα… ενισχυθεί με παίκτες που έγραψαν «χρυσή ιστορία» σε ελληνικά και ξένα γήπεδα, όπως ο Στράτος Αποστολάκης, ο Γρηγόρης Γεωργάτος, ο Νέρι Καστίγιο, ο Σίνισα Γκόγκιτς και άλλοι!

Ζητούμενο φυσικά από αυτή την… σύναξη υπέρλαμπρων αστέρων είναι να στηριχτεί ακόμη περισσότερο το Φιλανθρωπικό έργο της «Αποστολής» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών που φέρει ως κεντρικό μήνυμα το «Αποστολή μας… η αγάπη».

Σκοπός της αναμέτρησης είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα για να στηριχθούν κι αυτές τις Άγιες Ημέρες συνάνθρωποι μας και κυρίως τα μικρά παιδιά που το έχουν ανάγκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντί λοιπόν εισιτηρίου καλούνται όλοι οι φίλαθλοι και οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες να δώσουν το παρών στο φιλικό της Ριζούπολης (που διοργανώνουν ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε»), φέρνοντας στο γήπεδο μόνο τρόφιμα αντί εισιτηρίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης